Založ si blog

SaS politicki amateri

V tomto mojom kratkom prispevku nepoviem nic ine ako sa normalny clovek moze svojimi zmyslami v bezny pracovny den dozvediet. Mojou „oblubenou“ stranou je nepochybne SaS. O tom co hovorila pred volbami a co z toho plni teraz je zbytocne zacinat debatu. Skusme sa na nich pozriet, len co robia teraz.

Takze pan Sulik, okrem toho, ze je naozaj spravanim az privelky liberal a tym popiera elementarne zasady slusnosti ci uctiveho spravania v poslednej dobe rozohral hru zvanu EUROVAL, kde neuprosne spokojne zo zadu svojho parlamentneho „lehatka“ snazi sa ziskat body pre svoju stranu. Bohuzial by mal pochopit, ze toto jeho spravanie nie je principialne ale sebecke. Ale ved liberalizmus je mimo ineho sprevadzany sebectvom, hoc tato strana od liberalizmu ma velmi daleko.

Pan minister Mihal. Okrem toho, ze sa pracovnemu pravu vobec nerozumie, samozrejme dostal nejaky velky rychlokurz, vytvara pre podnikatelov pracovne prostredie, ako keby na Slovensku sa oni mali najhorsie. Nehovorim, ze sa maju ako v cine, ale ked sa im tak vacsine dari, asi netreba taky liberalny zakonnik prace. Ale kazdy si hladi zaujmy svojich spriaznencov, no ci su skutocne zaujmy vacsiny silne pochybujem.

Pan Minister Galko. Tak tuto postavu mam najradsej. V podstate mozno by som k nemu prechovaval aj nejake sympatie, keby nebol fanatik a nedehonestoval svoju osobu neustalym uz asi aj trapnym medializovanim seba v denniku sme. Jeho neunavne vypisovanie v blogoch moze zniet velmi snad az sarmantne, ale mohol by sa venovat svojmu ministerstvu svojou odbornostou, ktora mu zrejme trocha v obrane chyba, ale systematizaciou svojej prace. Lenze co cakat od ministra, ktory stale riesi len Ficov Smer ako keby mu vadilo, kolko percent ziskava, ale politikou, ktoru tu robi sucasna koalicia.

Ked sa tak zamyslam mne sa uz viac pisat o tejto strane nechce, lebo vzhladom na povahu tejto strany v politike je to tak tragikomicke, ze radsej idem na zmrzlinu, ked nam uz po case zacalo slnko svietit.

Krajina plna zazrakov

20.10.2011

Politicka agenda strany SaS uz vehementne zacala sklzat do predvolebnej kampane. Jednoznacne pochopili, ze musia mobilizovat vsetkych, ktori su ochotni podporit stranu bez koalicneho potencialu. Podla slov Radicovej je takouto stranou nadalej aj Smer, ale ci si to myslia vsetci v strane, uz tak jednoznacne nie je. Politika sa robi pre seba a nie pre ludi, ved videli sme to, ked sa neuspesne [...]

Na koho to padne?

26.09.2011

Už sa blížime do finále. Možno len pár dní a dozvieme sa ako to stojí s Eurovalom, či celkovo existencia našej vlády. Dookola to isté, ale už by to bolo asi aj nudné, keby to tak negradovalo. Pretože SaS sa nemieni prispôsobiť, ale ostatní partneri to bez jej podpory odsúhlasiť nemôžu. Ešte aby toho nebolo málo, Béla si nevie predstaviť ďalšie vládnutie. A teraz [...]

Bezchybný Corado

21.09.2011

V súčasnosti už nie je ani o čom písať, pretože stále médiami putujú tie isté témy. Euroval, Euroval a či koalícia vydrží. Občas sa naskytne aj niečo nové a zaujímavé, Najnovším je zistenie, že 3/4 policajtov nie je podla predstáv jeho veličenstva pána Spišiaka. Nuž má to tažké chváliť ludí, ktorí ho nemajú radi, ale prečo? No lebo boli zvyknutí nič [...]

hlasovací preukaz

Hlasovací preukaz na prvé kolo volieb sa dá osobne vybaviť do piatka

19.03.2024 10:30

Vybaviť preukaz môže za voliča aj ním splnomocnená osoba.

Vladimir Putin, Moskva, Rusko

Útok na Volkova bol mrazivo účinný. Dokazuje návrat ruskej špionáže do studenej vojny

19.03.2024 10:25

Rusi do každej vojny vstúpili v zlom stave, potom ale postupne, vďaka vysokému počtu ľudí a nulovému rešpektu k ich strate, sa dostali do formy.

Jaroslav Haščák

V kauze Gorila opäť obvinili Haščáka a ďalšie osoby

19.03.2024 09:36, aktualizované: 09:57

Ide o trestné činy založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny či korupčné trestné činy.

Kurimany, zrútený most

Nemeckú statičku Sabine H. uznal súd za nevinnú v kauze spadnutého mosta na Spiši

19.03.2024 09:24

Tragédia si v novembri 2011 vyžiadala štyri ľudské obete a ďalších zranených.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 47
Celková čítanosť: 81451x
Priemerná čítanosť článkov: 1733x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy