Čo nové v politike?

6. februára 2011, jurajvarga, politika

Sledovať politické dianie v poslednej dobe je možné len z vysokou dávkou asertivity. To čo môže občan vidieť na našej politickej scéne nemôže mu dávať pocit, že žije v štáte, ktorého vládnutie je vláda rozumu. Neustále sa niečo deje, na čom by nebolo nič zlé keby sa to deje v prospech voličov a teda všetkých občanov.

Odvolanie Fica. Ide o zbytočnú politickú šaškáreň, čo si uvedomuje aj naša premierka. Takéto kroky absolutne nemajú smerom do budúcnosti žiaden význam, pretože keď budú voľby tak sa otvoria dané témy znova, takže uplná hlúpsť strany sas.

Nakupovanie limuzín slúžiacich na kontrolu jednotlivých úsekov stavby dialnic je totálne hlúposť. Ja som rád, keď sa vykonáva dôsledná kontrola všetkého čo je financované zo štátnych peňazí, ale musí sa to robiť hospodárne. Hospodárnosť limuzín do stavebného terénu dialnic je nereálna, a to nemusím byť ani automobilový guru.

Teplárenský pôžitok. Odmena, ktorú náš nominant v teplárňach dostal, je urážka poctivých ľudí a samozrejme tento fakt si uvedomila aj pani premierka, ktorá sice zodpovednosť hodila na krajské štruktúry sdku na východe, ale na tom nič nemení, že pošpinená z tejto kauzy musí byť celá strana, pretože takéto šťastné nominácie len potvrdzujú mienku, že ide zas len a len o ľudí, ktorí sa chcú nabaliť.

No a v zhluku týchto udalostí je pocit občana len nič neriešiace znechutenie sprevádzané zvýšenými životnými nákladmi.