Založ si blog

Čo nové v politike?

Sledovať politické dianie v poslednej dobe je možné len z vysokou dávkou asertivity. To čo môže občan vidieť na našej politickej scéne nemôže mu dávať pocit, že žije v štáte, ktorého vládnutie je vláda rozumu. Neustále sa niečo deje, na čom by nebolo nič zlé keby sa to deje v prospech voličov a teda všetkých občanov.

Odvolanie Fica. Ide o zbytočnú politickú šaškáreň, čo si uvedomuje aj naša premierka. Takéto kroky absolutne nemajú smerom do budúcnosti žiaden význam, pretože keď budú voľby tak sa otvoria dané témy znova, takže uplná hlúpsť strany sas.

Nakupovanie limuzín slúžiacich na kontrolu jednotlivých úsekov stavby dialnic je totálne hlúposť. Ja som rád, keď sa vykonáva dôsledná kontrola všetkého čo je financované zo štátnych peňazí, ale musí sa to robiť hospodárne. Hospodárnosť limuzín do stavebného terénu dialnic je nereálna, a to nemusím byť ani automobilový guru.

Teplárenský pôžitok. Odmena, ktorú náš nominant v teplárňach dostal, je urážka poctivých ľudí a samozrejme tento fakt si uvedomila aj pani premierka, ktorá sice zodpovednosť hodila na krajské štruktúry sdku na východe, ale na tom nič nemení, že pošpinená z tejto kauzy musí byť celá strana, pretože takéto šťastné nominácie len potvrdzujú mienku, že ide zas len a len o ľudí, ktorí sa chcú nabaliť.

No a v zhluku týchto udalostí je pocit občana len nič neriešiace znechutenie sprevádzané zvýšenými životnými nákladmi.

Krajina plna zazrakov

20.10.2011

Politicka agenda strany SaS uz vehementne zacala sklzat do predvolebnej kampane. Jednoznacne pochopili, ze musia mobilizovat vsetkych, ktori su ochotni podporit stranu bez koalicneho potencialu. Podla slov Radicovej je takouto stranou nadalej aj Smer, ale ci si to myslia vsetci v strane, uz tak jednoznacne nie je. Politika sa robi pre seba a nie pre ludi, ved videli sme to, ked sa neuspesne [...]

Na koho to padne?

26.09.2011

Už sa blížime do finále. Možno len pár dní a dozvieme sa ako to stojí s Eurovalom, či celkovo existencia našej vlády. Dookola to isté, ale už by to bolo asi aj nudné, keby to tak negradovalo. Pretože SaS sa nemieni prispôsobiť, ale ostatní partneri to bez jej podpory odsúhlasiť nemôžu. Ešte aby toho nebolo málo, Béla si nevie predstaviť ďalšie vládnutie. A teraz [...]

Bezchybný Corado

21.09.2011

V súčasnosti už nie je ani o čom písať, pretože stále médiami putujú tie isté témy. Euroval, Euroval a či koalícia vydrží. Občas sa naskytne aj niečo nové a zaujímavé, Najnovším je zistenie, že 3/4 policajtov nie je podla predstáv jeho veličenstva pána Spišiaka. Nuž má to tažké chváliť ludí, ktorí ho nemajú radi, ale prečo? No lebo boli zvyknutí nič [...]

Dánsko Požiar Kodaň Burza Budova Historická

Historickú budovu burzy v centre Kodani zachvátil požiar, jej veža sa zrútila

16.04.2024 11:07

Na videu miestnych médií bolo vidieť, ako ľudia vynášajú z budovy veľké obrazy, aby ich zachránili pred ohňom. Z budovy šľahali vysoké plamene a k oblohe stúpal hustý dym.

Finančná správa / FS / Kriminalisti /

Akcia Lotus: Finančná správa zaistila deväť áut, dom, chatu i štyri milióny eur

16.04.2024 10:41

Akcia bola zameraná na rizikových a nepoctivých daňovníkov, ktorí obchodovali s dovezenými motorovými vozidlami, tzv. autíčkarov.

Poprad / Tulipány /

Poprad zdobia tisícky tulipánov z Holandska, vykvitli o niekoľko týždňov skôr

16.04.2024 10:33

Len na hlavnom kruhovom objazde v centre vlani v septembri vysadili viac ako 21-tisíc cibuliek. Ďalšie tisícky pribudli na ostatných priestranstvách.

vojna na Ukrajine, delo

Ukrajina má ťažkosti na východe krajiny, nedostatok munície je závažný

16.04.2024 10:10

Už vo svojej analýze z predchádzajúceho dňa ISW upozornil, že Rusko by nedostatok munície mohlo využiť na ovládnutie mesta Časiv Jar.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 47
Celková čítanosť: 82034x
Priemerná čítanosť článkov: 1745x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy